Publiserte artikler

Kvartfinaler i Champions League

Greier Novara å ta seg til semifinale? Foto: CEV

Denne uken starter kvartfinalene i Champions League for både kvinner og menn. Dessuten skal det spilles semifinaler i CEV-cupen og Challenge Cup. I motsetning til kvartfinalene i CEV-cupen og Challenge Cup, der lagene var samlet i puljer, spilles kvartfinalene i Champions League som best av to kamper. Det betyr golden set om lagene står likt i poeng etter to kamper.

Det spilles to kamper i Champions League i dag, begge kan ses på EuroVolleyTV. Det er kvinnekampen mellom Fenerbahçe Opet Istanbul og Igor Gorgonzola Novara. Den går kl. 15:00. Den andre er et helitaliensk herreoppgjør mellom Leo Shoes Modena og Sir Sicoma Monini Perugia med kampstart kl. 18:00. De andre kampene i Champions League går onsdag og torsdag. Returkampene spilles neste uke. Resultatene finner du her og her.

I CEV-cupen går en kvinnekamp i dag, i Challenge Cup venter de til i morgen.

Legg igjen en kommentar