Publiserte artikler

EM-byer utpekt

EM i volleyball for kvinner i år skal, som hos mennene, og i likhet med i 2019, foregå i fire land. For kvinnene er de fire landene Bulgaria, Kroatia, Romania og Serbia. Det er nå klart at det vil bli spilt i en by i hvert land. I Bulgaria er det Plovdiv, i Kroatia Zadar, i Romania Cluj-Napoca og i Serbia er det hovedstaden Beograd.

Zadar og Cluj-Napoca vil ha kampene i hver sin innledningspulje. I Plovdiv går en innledningspulje samt fire 1/8-finaler og to 1/4-finaler, og i Beograd går semifinalene og finalene, samt fire 1/8-finaler, to 1/4-finaler og en innledningspulje.

Mesterskapet innledes 18. august og finalene spilles 4. september. Tjuefire lag deltar i sluttspillet. Kvalifiseringen, der også Norge deltar, vil være avsluttet 16. mai. Du kan lese mer hos CEV her.

Legg igjen en kommentar