Publiserte artikler

Mennenes kvartfinalister skal på plass

Rune Fasteland (17) er i Modena for å spille Champions League. Foto: CEV

I dag starter andre runde i mennenes puljespill i Champions League. Denne runden aavgjør hvilke lag som går videre til kvartfinalene. En av de fem puljene er allerede ferdigspilt. Den ble vunnet av Grupa Azoty Kędzierzyn-Koźle fra Polen, mens PGE Skra Belchatow fra samme land kom på andre plas, og med det har mulighet til å bli en av de tre toerne som har mulighet til å gå videre.

Koronasituasjonen setter kjeppene i hjulet også for denne runden. Det spesielle er at et av arrangørlagene, VfB Friedrichshafen fra Tyskland, må trekke seg fordi hele trenerstaben og tre av spillerne har testet positivt. De tre andre lagene i pulje E vil derfor få resultatet 3-0 i kampene de skulle hatt mot Friedrichshafen, og tyskerne, som lå på andreplass i puljen etter første runde, har ingen mulighet til å gå videre. Fra før var det tyrkiske laget Arkas Izmir i pulje B og Jastrzebski Wegiel fra Polen i pulje C ute på grunn av korona.

Det betyr at det vil bli spilt fem kamper i hver av de tre kommende dagene, og selv om noen av de opprinnelige lagene mangler, kan vi regne med mye god volleyball på EuroVolleyTV. Kanskje får vi se en norsk spiller i aktivitet når Rune Fastelands belgiske lag Knack Roeselare spiller mot Verva Warszawa kl. 18:00.

Du finner alle resultatene her. Både kvinnenes og mennenes kvartfinaler skal trekkes fredag 12. februar.

Legg igjen en kommentar