Publiserte artikler

VNL i boble

Det internasjonale volleyballforbundet, FIVB, har vedtatt at Volleyball Nations League, VNL, i 2021 skal avvikles som et såkalt boblekonsept. Det er selvsagt korona-situasjonen som fører til denne endringen. Alle reiserestriksjonene rundt i verden i den pågående pandemien, gjør at FIVB ønsker å minimere reiseaktiviteten og sikre at spillerne er beskyttet mot smitte i trygge omgivelser.

Alle de seksten lagene i hver klasse vil derfor bli samlet i en boble i ett land der utøverne hyppig vil bli testet for covid-19. Lagene skal fortsatt spille femten kamper hver, så det sier seg selv at dette blir mange dager samlet.

FIVB skal nå forhandle med interesserte arrangører og komme tilbake med kampoppsettet i februar. Du kan lese meldingen fra FIVB her.

Legg igjen en kommentar