Publiserte artikler

Europacupene restarter

Etter juleopphold starter europacupene opp igjen denne uken. I Champions League skal fjerde runde avgjøres for en pulje både hos mennene og kvinnene. Hos kvinnene er fire lag samlet i Nantes i Frankrike for å spille hver sine tre kamper. Puljevinnerne går til kvartfinalene, mens de tre beste toerne i de fem puljene også sikrer seg en plass der. De fire lagene i Nantes er:
A. Carraro Imoco Conegliano, Italia
Fenerbahçe Opet Istanbul, Tyrkia
Calcit Volley Kamnik, Slovenia
VB Nantes, Frankrike

I den første av to turneringer vant Conegliano sine tre kamper uten å avgi sett, mens Istanbul slo de to andre lagene. De to kampene i dag spilles kl. 18:00 og 20:30, de samme tidspunktene for kampene onsdag og torsdag. Hele oppsettet har du her. De fire resterende puljene vil bli avgjort neste uke.

Den eneste puljen hos mennene som avvikles denne uken, er i Belchatow i Polen. De fire lagene der er følgende:
PGE Skra Belchatow, Polen
Fenerbahçe HDI Istanbul, Tyrkia
Lindemans Aalst, Belgia
Grupa Azoty Kędzierzyn-Koźle, Polen

De to polske lagee leder halvveis, med tre poengs ledelse til Kędzierzyn-Koźle. De fire andre puljene spilles om to uker. Oppsettet for turneringen er her. Kampene kan du se på EuroVolleyTV, sjekk her, kampstart kl. 18:00 og 20:30.

Det spilles også noen kamper i CEV-cupen for kvinner i dag og i morgen, sjekk her.

Legg igjen en kommentar