Publiserte artikler

EM-kvalifisering

Denne uken skal det spilles kvalifiseringskamper for EM i to puljer for menn. I september ble pulje D spilt ferdig med Latvia som puljevinnere. Latvia var med det kvalifisert til sitt første sluttspill i EM noensinne.

I alt skal sju puljer spilles før sluttspillagene er klare. Pulje C skal spille sine kamper i Nord-Makedonias hovedstad Skopje, og starter med kampen mellom Nord-Makedonia og Bosnia & Herzegovina i dag kl. 18:00. Det tredje laget i puljen er Tyrkia. Danmark skulle også egetlig vært med, men koronasituasjonen gjorde at de trakk seg.

I morgen starter kampene i pulje B. Her deltar Bulgaria, Israel og Østerrike. Kampene spilles i Israel.

Du finner alle resultatene her. EuroVolleyTV viser kampene, sjekk her.

Dato for når Norge skal spille sine kamper, er ikke klart ennå.

Legg igjen en kommentar