Publiserte artikler

Første CL-halvdel avsluttes

Knack Roeselare. Rune nr. 17

I dag, i morgen og torsdag spilles de siste kampene i første halvdel av mennenes Champions League. Det er den siste av fem puljer som skal spille tre kamper hver denne uken, og i ett av lagene vil det også være norsk representasjon. Rune Fasteland spiller for arrangørlaget Knack Roeselare, og dette laget spiller kl. 20:30 hver kveld de tre nærmeste dagene.

Lagets motstandere er polske Verva Warszawa, som de møter først, Kuzbass Kemerovo fra Russland og Leo Shoes Modena fra Italia. Alle de tre motstanderne til Roeselare har kjente spillere på lagene, for eksempel de polske landslagsspillerne Kwolek, Nowakowski, Wojtaszek og Szalpuk hos Warszawa, Kobzar og Zaytsev hos Kemerovo og Christenson, Stankovic, Grebennikov og Vettori på Modena. De første kampene spilles kl. 17:30 hver dag. Tabell og resultater finner du her, og du kan se kampene på EuroVolleyTV her. Returkampene i alle de fem puljene hos både mennene og kvinnene spilles etter nyttår.

En annen norsk spiller får kanskje forsøkt seg i europacup i dag. Fire lag er samlet i Las Palmas på Kanariøyene for å spille 1/8-finale i CEV-cupen. Ett av lagene er VC Greenyard Maaseik, der Oskar Espeland inngår i spillerstallen. I dag møter de SK Ankara kl. 18:00. Vinner de kampen, spiller de 1/4-finale torsdag.

Legg igjen en kommentar