Publiserte artikler

Mer europacup

Vi er i gang med en uke med nye europacupkamper. I Champions League skal tre av de fem puljene i fjerde runde for menn avvikle første halvdel av rundespillet, det samme skjer i to av kvinnenes puljer. I dag, i morgen og torsdag vil det dermed gå mange kamper på Europas høyeste nivå. En av mange interessante kamper blir oppgjøret mellom lagene som i øyeblikket er nr. 1 og 2 blant mennene i Italia, Sir Sicoma Monini Perugia og Cucine Lube Civitanova. Kampen spilles kl. 20:30 i kveld. Denne puljen, pulje B, spiller kampene sine i Tours i Frankrike. Arkas Izmir fra Tyrkia skulle vært det fjerde laget i puljen, men de har måttet trekke seg på grunn av korona-situasjonen. Alle resultatene fra mennenes kamper ser du her. Kvinnenes er her. EuroVolleyTV viser alle kampene, sjekk her.

Norge vil også på en måte være representert. Tore Aleksandersens nye lag Allianz MTV Stuttgart spiller mot Eczacibasi VitrA Istanul kl. 18:00. Han får riktig nok ingen innvirkning på resultatet, ettersom han starter sin nye trenerjobb først på mandag.

Det blir også spilt kamper i Challenge Cup og kvinnenes CEV-cup denne uken. Resultatene i Challenge Cup finner du her og her. Resultatene i CEV-cupen har du her. Det er 1/8- og 1/4-finalene som spilles denne uken.

Legg igjen en kommentar