Publiserte artikler

EM-kvalifisering utsatt

Det europeiske volleyballforbundet, CEV, melder i dag at flere av EM-kvalifiseringspuljene får utsatt sine kamper fra januar til mai. Det gjelder blant andre mennenes pulje G, der Norge inngår, og kvinnenes pulje C, med Norge som et av lagene.

Det betyr at de norske lagene fortsatt er aktuelle til deltakelse i sluttspillet. Norge hadde kommet til å trekke lagene sine grunnet koronasituasjonen om kvalifiseringen hadde gått i januar. Sluttspilldeltakelse krever at mennene enten vinner puljen sin, eller blir en av de fem beste toerne i de sju puljene. For kvinnene holder det å bli nr. 1 eller 2 i puljen.

Kvalifiseringen for mennene skal foregå i Ungarn og Portugal, for kvinnene i Hellas og Østerrike. Mennenes sluttspill er delt mellom Estland, Finland, Polen og Tsjekkia, kvinnenes mellom Bulgaria, Kroatia, Romania og Serbia. Du kan lese mer om kvalifiseringsendringen her.

Legg igjen en kommentar