Publiserte artikler

Tore Aleksandersen til Tyskland

De norske mennenes landslagstrener Tore Aleksandersen melder på Instagram at han fortsetter sin internasjonale trenerkarriere i den tyske toppklubben Allianz MTV Stuttgart. Stuttgarts trener Giannis Athanasopoulos trakk seg nylig som et resultat av at laget ble slått ut i semifinalen i den tyske cupen av SC Potsdam. Dette var et hardt slag for seriemesterne fra 2019 (ingen mester kåret i 2020), og styret ønsket derfor å diskutere endringer med Athanasopoulos. Treneren gikk ikke med på dette og avgikk. Nederlenderen Erik Reitsma har ansvaret for laget til Tore overtar 14. desember.

Aleksandersen trente den tyrkiske toppklubben Nilüfer Bldspor fram til i vår, da han dro hjem etter helseproblemer. Han er godt kjent med tysk kvinnevolleyball etter at han i flere sesonger trente topplaget SSC Schwerin. Stuttgart leder i øyeblikket 1. Bundesliga etter bare å ha gitt bort to sett på sju kamper. Den første kampen Tore skal lede laget blir mot nettopp Schwerin 19. desember, i en hall han helt sikkert har mange gode minner fra, Palmberg Arena i Schwerin.

Du kan lese mer på Stuttgarts hjemmeside her.

Legg igjen en kommentar