Publiserte artikler

Champions League fortsetter

I dag fortsetter Champions League med to grupper i fjerde runde i kvinnenes turnering. Det gjenstår å tjue lag hos både kvinnene og mennene, og disse er delt opp i grupper med fire lag i hver. I motsetning til det som har vært vanlig tidligere sesonger, der lagene i hver gruppe har møtt hverandre borte og hjemme, skal lagene i hver gruppe denne gangen samles to ganger i såkalte koronatrygge «bobler» der de spiller tre kamper hver.

De to gruppene som har sine første kamper i dag, er pulje C og E. Kampene spilles i henholdsvis Plovdiv i Bulgaria og Novara i Italia. I Plovdiv deltar foruten hjemmelaget VC Maritza Plovdiv, også ASPTT Mulhouse fra Frankrike, ŁKS Commercecon Łódź fra Polen og VakifBank Istanbul fra Tyrkia. Igor Gorgonzola Novara er vertskap for Grupa Azoty Chemic Police fra Polen, VK UP Olomouc fra Tsjekkia og Dynamo-AKk Bars Kazan fra Russland.

I Plovdiv går dagens to kamper kl. 17:00 og 19:30, i Novara er det kampstart kl. 17:30 og 20:30. Hele kampoppsettet for kampene denne uke finner du her. EuroVolleyTV viser alle kampene, sjekk her. EuroVolleyTV har Black Friday-tilbud fra i dag, sjekk her.

Legg igjen en kommentar