Publiserte artikler

CEV endrer cup-format

Koronaviruset lager stadig problemer for gjennomføringen av europacupene. Det har ført til at det europeiske volleyballforbundet, CEV, har endret måten 1/8-finalene og 1/4-finalene i CEV-cupen og Challenge Cup spilles. I stedet for at rundene skal spilles i best av to kamper som spilles borte og hjemme, samles de gjenværende lagene i puljer med fire lag.

Lagene som er trukket i 1/8-finalene møtes da i en kamp, og vinneren av denne kampen går til 1/4-finale, som altså spilles samme sted. Disse turneringene vil bli spilt rundt midten av desember. Vinnerne går til semifinale neste år. Les melding fra CEV, der du kan se puljene her. Vi legger merke til at laget som fikk walk over mot Viking, svenske Sollentuna, skal reise til Ankara for å møte sin motstander Cannes fra Frankrike 15. desember.

Legg igjen en kommentar