Publiserte artikler

Mange avlysninger i Challenge Cup

Som mange vet, var det meningen at den norske seriemesteren for menn i 2019-2020, TIF Viking, skulle delta i europacupen CEV Challenge Cup denne sesongen. Motstander skulle være det svenske laget Sollentuna. Koronasituasjonen gjorde det imidlertid umulig for Viking å delta, så Sollentuna fikk walk over til 1/8-finalen.

Det er nå klart at der vil Sollentuna møte AS Cannes fra Frankrike etter at dette laget slo Nantes 3-2 i den eneste kampen som ble spilt mellom disse lagene etter at den første kampen måtte utgå på grunn av koronasmitte hos Cannes.

En hel del andre kamper i Challenge Cup har også blitt avgjort på walk over grunnet korona. Av de trettito kampene som skulle vært spilt, har bare elleve blitt avviklet. Da gjenstår ett oppgjør, mellom Kamnik og Skopje. Her skal de to kampene spilles neste helg.

Ellers er det siste laget som går til fjerde runde i Champions League klart. Puljespillet i andre runde i pulje G endte med en enkelt kamp mellom Jastrzebski Wegiel fra Polen og Arcada Galati fra Romania. Kampen endte 3-0 til Jastrzebski, som dermed er klar blant de tjue lagene i fjerde runde.

Legg igjen en kommentar