Publiserte artikler

Kamper i Champions League

Brasilianske Lucarelle skal forsøke å få Trentino videre. Foto: CEV

Covid-19 har hatt stor innvirkning på avviklingen av Champions League. Blant annet måtte kampene i den ene puljen i runde 2, som skulle gått i Polen 10.-12. oktober, avlyses fordi det var oppdaget smitte i to av lagene, Jastrzebski Wegiel og Fino Kaposvar. Det ble derfor besluttet at bare en puljekamp mot hvert av de andre lagene skulle avgjøre hvilket lag som skal få plass i fjerde runde. Men nå har det tredje laget i puljen, arrangørlaget CSM Galati, fått påvist smitte, så kampene som skulle startet i dag, blir utsatt, trolig til 10.-12. november.

Den andre av de to puljene, der puljevinneren supplerer de 18 lagene som er klare for fjerde runde, starter imidlertid kampene i dag. Det er en sterk pulje med Dynamo Moskva, Trentino og arrangørlaget Amriswil fra Sveits. Også her blir det bare spilt en kamp mot hvert av de andre i puljen. Kampoppsettet ser slik ut:
Tirsdag 27. oktober kl. 19:00 Amriswil – Dynamo Moskva
Onsdag 28. oktober kl. 19:00 Dynamo Moskva – Trentino
Torsdag 29. oktober kl. 19:00 Trentino – Amriswil

Resultatene kommer her. Og du kan se kampene på EuroVolleyTV her.

Det ryktes ellers at CEV tenker å samle flere lag samme sted i fjerde runde for å unngå for mye reising mellom land. CEV vil da plukke ut arrangørland som har lavt smittetrykk.

Legg igjen en kommentar