Publiserte artikler

Russland vant EM U20

Russisk EM-jubel. Foto: CEV

Italia vant 3-0 i alle sine fem puljekamper og semifinalen mot Hviterussland i europamesterskapet for gutter født 2001 og senere, som nylig ble avviklet i Brno i Tsjekkia. Finalemotstander Russland, på den annen side, måtte gi fra seg to sett både i puljekampen mot Tyskland og i semifinalen mot Belgia. Likevel var det Russland som var sterkest i finalen og vant 3-1 (25-23, 12-25, 26-24, 27-25). I bronsefinalen slo Belgia Hviterussland 3-0. Den videre rekkefølgen ble 5. Frankrike, 6. Nederland, 7. Polen, 8. Tyskland, 9. Tyrkia, 10. Tsjekkia. Finalistene kvalifiserte seg også til VM U21 neste år.

Et stjernelag ble som vanlig kåret. Det ser slik ut:
MVP: Alessandro Michieletto (ITA)
Opplegger: Paolo Porro (ITA)
Diagonal: Ferre Reggers (BEL)
Kanter: Tommaso Rinaldi (ITA) og Omar Kurbanov (RUS)
Midter: Wout D’Heer (BEL) og Iurii Brazhniuk (RUS)
Libero: Ilia Fedorov (RUS)

Etter mesterskapet viser det seg at sju av spillerne på Italias lag har fått påvist covid-19. Det samme er tilfelle med noen tyske spillere og en polsk.

Du kan lese mer om EM-finalen her.

Legg igjen en kommentar