Publiserte artikler

Semifinalistene i EM U20 klare

Italia, i hvitt, har ikke gitt bort sett i fem puljekamper, og må regnes som favoritter. Foto: CEV

Puljespillet i EM for gutter født 2001 og senere er ferdigspilt, og med det er det klart hvilke lag som skal spille semifinaler i morgen. Overraskelsen er nok Hviterussland, som tok andreplassen i pulje II foran Nederland og Tyskland. Det var en historisk semifinaleplass for Hviterusslands U20-lag.

Som nevnt tidligere, avsto Tyrkia og Ukraina fra å delta i sluttspillet på grunn av koronasituasjonen. Dermed er det fortsatt spill på alle de fire lagene i pulje II. I Pulje I kom Serbia og Tsjekkia på de to siste plassene, og har da spilt ferdig.

Morgendagens kampprogram i Brno i Tsjekkia ser slik ut:
Semifinaler 5-8
Kl. 12:30 Frankrike – Tyskland
Kl. 15:00 Nederland – Polen
Semifinaler
Kl. 17:30 Italia – Hviterussland
Kl. 20:00 Russland – Belgia

Resultatene finner du her. Plasseringskampene spilles søndag. Finalen går kl. 18:00 og vises på EuroVolleyTV, sjekk her.

Legg igjen en kommentar