Publiserte artikler

Solide norske

Hendrik Mol stopper Krasilnikov. Foto: CEV

I dag har kvartfinalene i EM i sandvolleyball blitt spilt med deltakelse av to norske lag. Dessverre var det bare ett av dem som tok seg til semifinale, Anders Berntsen Mol og Christian Sandlie Sørum slo Herrera-Gavira fra Spania greit 2-0 (21-16, 21-16).

Mathias Berntsen og Hendrik Nikolai Mol har også gjort et sterkt mesterskap med puljeseier og seier i åttedelsfinalen mot Windisch-Carambula fra Italia. Men i kvartfinalen ble som ventet de sterke andreseedede russerne Krasilnikov-Stoyanovskiy. Med seier 3-0 (21-14, 21-9) gikk russerne til semifinale i morgen. Likevel en sterk femteplass til Berntsen-Mol.

Motstandere for Mol-Sørum i morgen blir Nicolai-Lupo fra Italia. Det kan da bli drømmefinale Norge-Russland i morgen. Resultatene fra Jürmala finner du her.

Legg igjen en kommentar