Publiserte artikler

God start for mennene i EM

Anders Mol når høyt i Latvia også. Foto: CEV

Begge de to norske lagene i klassen for menn fikk beste mulige start da de innledet kampene i EM i sandvolleyball i Jürmala i Latvia i går. Mathias Berntsen og Hendrik Nikolai Mol slo Ehlers-Pfretzschner fra Tyskland 2-0 (21-16, 21-16), mens A. Huber-Dressler, også de tyskere, ble beseiret av Anders Berntsen Mol og Christian Sandlie Sørum med 2-0 (21-13, 26-24).

Det betyr at begge lagene er videre. De skulle spilt kamp i dag formiddag for å avgjøre om de ville gå direkte til 1/8-finale, Berntsen-Mol mot Likholetov-Bykanov fra Russland, Mol-Sørum mot hjemmelaget Samoilovs-Smedins. Det har imidlertid blitt uvær i Østersjøen med sterk vind og regn ved den latviske kysten, så kampene er utsatt på ubestemt tid.

Det norske kvinnelaget i Jürmala, Ingrid Berntsen og Ane Guro Tveit Hjortland er dessverre ute av mesterskapet etter to tap, med en 25. plass som plassering. Den første kampen, mot Liliana-Elsa fra Spania, ble tapt så knepent som mulig: 1-2 (20-22, 22-20, 17-15). I den avgjørende kampen mot Ittlinger-Laboureur fra Tyskland ble tapet 0-2 (12-21, 17-21).

Resultatene fra mennenes turnering er her.

Legg igjen en kommentar