Publiserte artikler

EM i sandvolleyball

EM-arenaen i Jürmala. Foto: CEV

I dag starter EM i sandvolleyball i den lille byen Jürmala i Latvia. Byen ligger ved Østersjøkysten, ikke langt fra hovedstaden Riga. Trettito lag deltar i hver klasse i mesterskapet, av dem er tre norske. Laget som skal først i aksjon, er laget med Ingrid Lunde og Ane Guro Tveit Hjortland. De spiller kl. 12:00 i dag mot Lilliana-Elsa fra Spania. Det spilles modifisert puljespill i turneringen, og resultatet i den første kampen vil avgjøre hvem de norske skal møte i den neste. Det blir enten et lag fra Tyskland eller Frankrike. Denne kampen går i morgen, og de norske må vinne minst en av kampene for å gå videre.

De to andre norske lagene er i klassen for menn, og de starter sine kamper først i morgen. Kl. 9:00 spiller Mathias Berntsen og Hendrik Nikolai Mol mot Ehlers-Pfretzschner fra Tyskland, mens toppseedede Anders Berntsen Mol og Christian Sandlie Sørum innleder mot A. Huber-Dressler fra Tyskland kl. 11:00.

Resultatene finner du her. Du kan følge kampene på Viaplay og V sport . EuroVolleyTV har blokkert sendingene for Norge.

Legg igjen en kommentar