Publiserte artikler

Svensk EM-gull

Mennenes premiepall i Brno. Foto: CEV

Det svenske laget med Jonatan Hellvig og David Åhman sikret seg i går gullmedaljene i EM i sandvolleyball for gutter født 2001 og senere. Laget har dominert sin årsklasse de senere årene. I 2018 vant de EM-gull i U18, og bare 18 år gamle har de i år vunnet en World Tour-turnering.

De gikk med det inn i mesterskapet i Brno i Tsjekkia som store favoritter, et favorittskap de forsvarte uten å gi fra seg et eneste sett. I finalen i går slo de Lorenz-Pfretzschner fra Tyskland 2-0 (21-13, 21-17).

Kvinnenes finale ble vunnet av Brailko-Namike fra Latvia med 2-0 (21-15, 21-17) over Stähl-Bentele fra Sveits.

På grunn av koronapandemien hadde NVBF vedtatt at ingen norske lag skulle delta i mesterskapet.

Du kan les mer hos CEV her, på det svenske forbundets sider her.

Legg igjen en kommentar