Publiserte artikler

Mennenes supercup i Italia

Greier Perugias blokk å stoppe Modena? Foto: legavolley.it

Også i Italia har de en litt spesiell supercup i år. De siste årene har det vært fire store lag i Italia. Det er Cucine Lube Civitanova, Leo Shoes Modena, Sir Safety Conad Perugia og Itas Trentino. Det er stort sett disse fire som har lagt beslag på de fire første plassene i serien, og det er også disse som er invitert til årets supercup. Serien i vår ble avbrutt før den var ferdig, og ingen mester ble kåret. Cupen ble vunnet av Civitanova. Perugia er tittelforsvarer i supercupen.

Og i tillegg til at det er litt spesiell utvelging av lagene som spiller supercup, er også gjennomføringen spesiell. Semifinalene spilles nemlig i best av to kamper, før finalen som går som enkeltkamp utendørs på Arena di Verona fredag 25. kl. 21:00, så sant ikke været setter en stopper. I tilfelle dårlig vær, går finalen innendørs i Palasportt di Verona.

Semifinalene spilles slik:
13. september kl. 18:00 Trentino – Civitanova
13. september kl. 18:00 Perugia – Modena
20. september kl. 18:00 Civitanova – Trentino
20. september kl. 18:00 Modena – Perugia

Den italienske serien starter søndag 27. september.

Legg igjen en kommentar