Publiserte artikler

De norske videre i Utrecht

Mol-Sørum er konsentrerte i Utrecht.. Foto: FIVB

Begge de norske lagene tok seg videre til andre dag av «paradis»-spillet King of the Court i Utrecht i Nederland. Anders Berntsen Mol og Christian Sandlie Sørum gikk helt til topps i sin fem-lagspulje, mens Mathias Berntsen og Hendrik Nikolai Mol måtte gå veien om play off etter at de misset på muligheten til å ta tredjeplassen i puljen. Men spillet i play off satt bra, så de er klare for nye muligheter til å ta seg helt til topps i dag.

Femten lag starter i dag i andre runde. Berntsen-Mols sesjon starter kl. 14:30, med kvinnelagene først ut, mens gruppen til Mol-Sørum er i gang fra kl. 17:30. Kveldens tredje sesjon starter kl. 20:30.

Fra dagens kamper går ti lag videre til kamper i morgen, før de fem gjenstående lagene gjør opp om tittelen fra lørdag kl. 19:30.

Du kan se kampene på TV2 Sport, eller på FIVBs YouTube-kanal.

Legg igjen en kommentar