Publiserte artikler

Noen resultater i går

Latvia kan juble for første EM-sluttspillplass på 26 år. Foto: CEV

EM-kvalifisering

Latvia ble som første land klare for neste års EM-sluttspill for menn. Det ble klart da de i går slo Kypros 3-0 i kvalifiseringsturneringen som gikk i Nikosia. Det er første gang siden 1995 at Latvia har kvalifisert seg til sluttspillet. Spania slo Latvia to ganger i løpet av uken, men uventede tap for Moldova og Kypros, gjorde at de endte opp med dårligere settforskjell enn Latvia, men på samme poengsum. Dermed må de vente til alle puljene er ferdigspilt i januar før de får vite om de blir blant de fem beste toerne. Alle resultatene fra Nikosia har du her.

Polsk supercup

Den polske supercupen for menn ble vunnet av Grupa Azoty ZAKSA Kędzierzyn-Koźle. I finalen i går slo de PGE Skra Bełchatów 3-1 (20-25, 25-14, 25-21, 25-19). Aleksander Śliwka hos ZAKSA ble kampens MVP.

Italiensk supercup

Imoco Volley Conegliano hadde ikke store problemer med å vinne sin fjerde supercup for kvinner. I gårsdagens finale ble Unet E-Work Busto Arsizio slått 3-0 (25-16, 25-15, 25-15). Italiensk media kaller sluttspillet det mest parodiske noensinne. I semifinalene, som var lagt utendørs, skled spillerne rundt på grunn av fuktigheten som la seg på banen. Og da siste halvdel av den andre semifinalen til slutt ble vedtatt å flyttes innendørs, greide ikke arrangørene å få banen spilleklar tidsnok. Det ble dermed kort hvile for Busto Arsizio før finalen. MVP: Folie, Conegliano

Legg igjen en kommentar