Publiserte artikler

Supercup i Italia

Conegliano jubler for utendørs semifinaleseier. Foto: WOV

Kvinnene i Italia avgjør i kveld kl. 21:15 sin litt spesielle supercup. Det hele begynte med 1/8-finaler i slutten av august, og i går ble det spilt semifinaler. Planen var at semifinalene og finalen skulle spilles utendørs på torget Piazza dei Signori i Vicenza. Den ene semifinalen ble også spilt ferdig der i går. I den slo Imoco Volley Conegliano Savino Del Bene Scandicci noe lettere enn ventet med 3-0 (25-17, 25-14, 25-22).

Den andre semifinalen mellom Unet E-Work Busto Arsizio og Igor Gorgonzola Novara måtte imidlertid stoppes tidlig i tredje sett på grunn av været. Kampen måtte flyttes innendørs til PalaGoldoni og ble spilt ferdig kl. 11:00 i dag. Kampen startet med stillingen og lagoppstillingene ved avbruddet, og ga seier til Busto Arsizio med 3-1 (23-25, 25-18, 25-22, 25-22).

Finalen mellom Conegliano og Busto Arsizio vil også gå i PalaGoldoni i Vicenza, altså i kveld kl. 21:15.

Legg igjen en kommentar