Publiserte artikler

Jevnt på Kypros

Moldova, i hvitt, har overrasket i EM-kvalifiseringen. Foto: CEV

I kvalifiseringspuljen til EM i 2021, som spilles i Nikosia på Kypros, er de nå kommet halvveis. Og så langt har ingen av de fire lagene stukket fra. Bare arrangørlandet Kypros er akterutseilt uten seier, og med det også uten mulighet til å ta seg til neste års sluttspill.

For de tre andre lagene er det imidlertid helt åpent etter at alle har vunnet to kamper og tapt en. Latvia ligger best an i sett, mens overraskelseslaget Moldova følger på andreplass foran Spania.

Avgjørelsen om hvilket land som vil bli klart for sluttspillet vil trolig ikke falle før siste puljekamp søndag, når Latvia og Kypros møtes. Bare de sju puljevinnerne er sikret plass i sluttspillet, men det er også en mulighet med en andreplass i puljen. De fem beste toerne får også plass.

Resultatene fra Kypros har du her.

Legg igjen en kommentar