Publiserte artikler

EM-kvalifiseringen starter

Som kjent ble det endringer i kvalifiseringen til neste års sluttspill i Europamesterskapet på grunn av korona-pandemien. Kvalifiseringen skulle opprinnelig blitt avsluttet i løpet av september. I stedet ble det meste flyttet til januar. Det eneste unntaket er en av mennenes puljer. Pulje D, som inneholder lagene Kypros, Latvia, Moldova og Spania, er samlet i Nikosia på Kypros og gjør ferdig sin kvalifisering i løpet av en uke. Første del spilles i dag, i morgen og tirsdag, før det avsluttes med kamper fredag, lørdag og søndag. Kampoppsett og resultater finner du her. Kampene, som innledes med Moldova-Latvia kl. 16:00, kan du se på EuroVolleyTV her.

Mennenes sluttspill skal gå i fire land, Estland, Finland, Polen og Tsjekkia, mens Bulgaria, Kroatia, Romania, og Serbia deler på kvinnenes sluttspill. De to sluttspillene vil bli avviklet i tiden 15. august – 30. september neste år.

Legg igjen en kommentar