Publiserte artikler

EM i sandvolleyball trukket

Europamesterskapet i sandvolleyball skal gå i Jurmala i Latvia i tiden 15.-20. september. Trettito lag skal delta i hver klasse. Tre norske lag har fått plass blant disse. I tillegg til toppseedede Anders Berntsen Mol og Christian Sandlie Sørum, er det lagene med Hendrik Nikolai Mol og Mathias Berntsen i klassen for menn, og Ingrid Lunde og Ane Guro Tveit Hjortland i kvinneklassen.

De trettito lagene blir delt i fire puljer, og disse ble trukket i dag. Mol-Sørum er havnet i pulje med latvierne Samoilovs-Smedin, Nölvak-Tilsaar fra Estland og A. Huber-Dressler fra Østerrike, mens puljen til Berntsen-Mol i tillegg består av Ehlers-Flüggen fra Tyskland, Perusic-Schweiner fra Tsjekkia samt Pristauz-Hörl fra Østerike. I puljen til Lunde-Hjortland finner vi i tillegg Liliana-Elsa fra Spania, Ittlinger-Laboreur fra Tyskland og Placette-Richard fra Frankrike.

Vi nevner også at Geir Dahle er dommerdelegat, og Skule Haagensen er en av dommerne.

Mesterskapet spilles med modifisert puljespill etterfulgt av singel eliminasjon.

Du kan lese om trekningen hos CEV her.

Legg igjen en kommentar