Publiserte artikler

Viking i europacup

Det europeiske volleyballforbundet, CEV, har i dag trukket europacupene. Både Champions League, CEV-cupen og Challenge Cup ble trukket. TIF Vikings menn deltar i år i europacup for niende gang i løpet av elleve sesonger. Trekningen ga som resultat at laget skal møte Sollentuna fra Sverige i 1/16-finalen. Viking var seedet inn i turneringen og spiller dermed først i en av ukedagene første uke i november. Avgjørende kamp spilles uken etter.

Trekningen ble streamet dirkete og ble innledet med trekning av de fem puljene som skal spille fjerde runde i Champions League, før CEV-cupen og Challenge Cup ble trukket.

For TIF Viking vil det bli en stor opplevelse å få spille hjemmekampene i den nye, flotte Åsane Arena.

Resultatet av alle trekningene finner du på CEVs hjemmesider her.

Legg igjen en kommentar