Publiserte artikler

EM jenter U19

Fredag skal sluttspillet i EM i volleyball for jenter født 2002 og senere starte. Mesterskapet er delt mellom to land, Bosnia & Herzegovina og Kroatia. Koronaviruset har laget problemer også for dette mesterskapet. Kvalifiseringen som skulle gått i vår måtte droppes, og nå har et av de tolv landene som var klare for sluttspillet, Italia, måttet melde forfall. Den italienske regjeringen tillater ikke reiser utenlands, og derfor har det italienske volleyballforbundet nå trukket laget.

Det betyr at bare elleve land vil innlede mesterskapet. Disse er delt i to puljer som spiller alle mot alle, før det spilles semifinaler og finaler om plassene 1-8.

De to puljene ser da slik ut:

Pulje A (i Bosnia & Herzegovina): Bosnia & Herzegovina, Hviterussland, Polen, Serbia, Slovakia
Pulje B (i Kroatia): Bulgaria, Frankrike, Kroatia, Russland, Tyrkia, Tyskland

Resultatene kommer her.

Legg igjen en kommentar