Publiserte artikler

Hall of Fame 2020 avlyst

Det årvisse arrangementet i Holyoke i Massachusetts i USA, der nye medlemmer i den internasjonale vollyballens Hall of Fame blir presentert, er avlyst denne høsten på grunn av koronapandemien.

Holyoke er kjent som volleyballens vugge, ettersom det var der William G. Morgan i 1895 første gang presenterte spillet som i dag er kjent som volleyball. Morgan var den første som ble valgt inn i Hall of Fame, posthumt i 1985. Siden den gang har nye medlemmer, med ett unntak, blitt valgt inn hvert år. De som kan velges er innendørs og utendørs spillere, trenere og ledere. De skal i utgangspunktet ikke lenger være aktive, men denne regelen er fraveket en del ganger, spesielt blant trenerne. I alt er det nå 144 medlemmer.

Det ble vurdert å holde arrangementet i år digitalt, men dette ble fragått. Styret ønsker at alle nye medlemmer får ta del i den store opplevelsen et opptak er. Du kan lese mer her.

Legg igjen en kommentar