Publiserte artikler

Internasjonal beach

Få tilskuere så langt i Ljubljana. Foto: CEV

Koronapandemien har også avlyst mange internasjonale sandvolleyballturneringer og utsatt andre. Men denne uken starter den første World Tour-turneringen etter utbruddet. Det er en en-stjernes turnering som inngår i FIVB/CEV-samarbeidet. Turneringen går i Slovenias hovedstad Ljubljana, og to norske lag har kommet med i hovedrunden. Det er lagene Nils Gunnar Ringøen-Markus Mol og Vegard Løkken-Erlend Henriksveen.

Begge lagene har spilt sine første kamper, og begge har innledet med tap. Ringøen-Mol møtte Jakopin-Bozenk fra Slovenia, og det endte 0-2 (18-21, 16-21), Mens Løkken-Henriksveen tapte 0-2 (13-21, 19-21) for de sterke østerrikerne Dppler-Horst.

Begge de norske lagene må dermed vinne sin neste kamp for ikke å bli slått ut med en 13. plass. Løkken-Henriksveen spiller kl. 15:00 mot Kindl-Seiser fra Østerrike, mens motstandere for Ringøen-Mol er Pihera-Sotola fra Tsjekkia. Denne kampen går også kl. 15:00.

Du kan se alle resultatene her. For strømming av kampene kan du sjekke her.

Ingen norske kvinnelag deltar i Slovenia.

Legg igjen en kommentar