Publiserte artikler

Det begynner å røre seg

Leon viser seg fram med sitt polske landslag. Foto: Sylwia Lis-Dubiel

Etter at koronaviruset sendte stort sett alle volleyballspillere ut av idrettshallene og til individuell trening, har det nå begynt å skje ting. I de store volleyballnasjonene, som Italia, Russland og Polen, er spillerne nå tilbake i trening. Fortsatt må det tas smittevernhensyn, noe som helt klart er nødvendig etter at kjente navn som Ngapeth, Atanasijevic, Podrascanin og Lisinac har vært smittet. Alle disse er tilbake i trening nå.

I Thailand avslutter de sesongen 2019-2020 ved å samle fire lag i begge klassene som spiller to ganger alle mot alle.

I Russland skal det holdes en turnering i slutten av august med landslaget for menn og tre russiske topplag. Turneringen er til minne om at det er gått 75 år siden Tyskland ble slått.

I Polen har både kvinnene og mennene hatt samling. Kvinnene har spilt to treningskamper mot Tsjekkia. Bekke ble vunnet av Polen.

Mennene spilte en spennende kamp mot Tyskland i går. Etter at Tyskland vant de to første settene, byttet Polen seks av sju spillere og snudde kampen. Det hjalp ikke Tyskland at alle på banen ble byttet etter tredje sett. Resultatet ble 18-25, 23-25, 25-17, 25-22, 15-10 til Polen.

De to samme lagene møtes i dag kl. 18:00. Kampene går uten tilskuere, men vises på polsatsport.pl.

Og CEV har i dag trukket puljene til EM U19 for jenter. Mesterskapet skal spilles 22.-30. august. Du kan lese her.

Så forhåpentligvis kommer vi nærmere og nærmere normaltilstandene.

Legg igjen en kommentar