Publiserte artikler

NM-finalene flyttes

Som vi tidligere har meldt, fører endringer i EM-kvalifiseringen til at NM-finalene må flyttes. NVBF har nå meldt klubbene i Mizunoligaen og 1. divisjon at NM-uka, som inkluderer NM-finalene, flyttes fra 15.-17. januar til 12.-14. februar. Sted for NM-uka blir trolig i Bjørnholthallen i Oslo.

Disse endringene fører også til justeringer i serieoppsettet. Seriekampene i Mizunoligaen som opprinnelig skulle vært spilt 9.-10. januar, flyttes til 13.-14. mars, og slås sammen med serierunden som opprinnelig skulle gått 13.-14. februar. 1. divisjonskampene som opprinnelig skulle gått 12.-14. februar, flyttes til 12.-14. mars.

Forskyvingen av serien fører også til utsetting av sluttspillet og kvalifisering til Mizunoligaen. Kvartfinalene i sluttspillet og kvalifiseringen flyttes til 19.-21. mars. Dessuten har NVBF vedtatt å endre semifinalene og finalene i sluttspillet og gjennomføre dette som final four helgen 16.-18. april. Grunnen til at sesongavslutningen trekkes sammen, er at det internasjonale forbundet krever at alle nasjonale serier skal være avsluttet 18. april i 2021. At det blir så langt opphold mellom kvartfinalene og final four, skyldes at påsken kommer mellom og visstnok et snøvolleyarrangement. Sted for final four er ikke bestemt.

Legg igjen en kommentar