Publiserte artikler

VNL 2020 avlyst

Kvinnenes Volleyball Nations League, VNL, skulle opprinnelig startet 19. mai, mens mennenes skulle hatt sine første kamper 22. mai. Tidligere meldte imidlertid det internasjonale forbundet FIVB at VNL måtte utsettes til etter OL, som på den tiden var planlagt å gå som opprinnelig planlagt.

FIVB finner imidlertid nå at koronapandemien tilsier at VNL ikke kan startes i år. Det arbeides derfor med å koordinere oppsettet for neste år, og de opprinnelige arrangørene av finalene, Kina hos kvinnene og Italia hos mennene, vil bli beholdt i 2021.

Challenger Cup, der nye lag til neste sesongs VNL skal finnes, vil heller ikke bli avviklet i år. Opprinnelig skulle de gått i Kroatia (kvinner) og Portugal (menn). Lagene som kvalifiserte seg til VNL 2020 gjennom fjorårets Challenger Cup, beholder sine plasser i 2021-utgaven.

Les meldingen fra FIVB her.

Legg igjen en kommentar