Publiserte artikler

Oskar Espeland til Belgia

Oskar Espeland. Foto: Torvastad IL facebook

Hjemmesiden til den belgiske toppklubben Greenyard Maaseik melder at Torvastad- og TVN-spilleren Oskar Espeland blir Maaseik-spiller fra kommende sesong. Oskar var på besøk i Belgia tidligere i vår, og det er nå klart at han er en laget vil satse på i årene framover.

Den spenstige kantspilleren på 196 cm ble av kapteiner og spillere i denne sesongens Mizunoliga kåret til Årets talent. Maaseik skriver at de ikke regner med at han vil få mye spilletid kommende sesong, de ser ham som en uslepen diamant som trenger en del finpuss. Les artikkelen på klubbens hjemmeside her. Vi ønsker Oskar lykke til i Belgia.

Vi kan også nevne at Jonas Kvalen var viktig spiller for Maaseik sist sesong. Om han fortsetter der også den kommende sesongen, vet vi ikke.

Legg igjen en kommentar