Publiserte artikler

Takvam fortsetter i Ślepsk Suwałki

Andreas Takvam. Foto:
Ślepsk Suwałki

Det polske nettstedet siatka.org melder at sotrabuen Andreas Takvam har bestemt seg for å fortsette også neste sesong i den polske klubben Ślepsk Suwałki. Andreas kom til klubben før den nettopp avsluttede seseongen. Laget var da nyopprykket til den øverste polske serien, PlusLiga, og var ikke levnet store sjanser til gode plasseringer. Ślepsk overrasket imidlertid positivt og lå an til å bli blant de åtte lagene som ville komme til sluttspill da sesongen ble avlyst uten at mester ble kåret. Les meldingen her (polsk, bruk googleoversetter).

Fra før er det klart at Rune Fasteland fra Øystese også har forlenget kontrakten med den belgiske toppklubben Knack Roeselare, se her.

Vi vet i øyeblikket ikke om den andre norske spilleren i en belgisk toppklubb, Jonas Kvalen, fortsetter i Greenyard Maaseik. Vi vet heller ikke hva som skjer med de norske kvinnene i Tyskland.

Legg igjen en kommentar