Publiserte artikler

CEV endrer

Covid-19 fører til at CEV må gjøre flere endringer. Blant annet avlyses resten av sesongens europacuper. Det betyr at ingen vinnere blir kåret i år, så blant annet blir superfinalene i Berlin 16. mai avlyst. CEV har imidlertid vedtatt å overføre 80 % av premiepengene til fordeling på lagene som har deltatt i de re cupene. Fristen for å melde på til neste sesongs europacup forskyves til 1. august.

Når det gjelder landslagsvolleyballen, blir denne i første omgang forskjøvet i tid. Ungdoms- og juniorlandslagene skulle ha spilt andre runde i kvalifiseringen til EM nå. Denne runden blir i første omgang utsatt til august, og samtidig utgår tredje runde, noe som medfører at de som går til sluttspillet går direkte fra andre runde.

For seniorlandslagene som skal kvalifisere seg til EM i 2021, kan det bli aktuelt å spille kvalifisering 1.-17. januar.

Også for sandvolleyballen vil det bli endringer. Les hele meldingen fra CEV her.

Legg igjen en kommentar