Publiserte artikler

Ny kvinnelandslagstrener

Eelco Beijl. Foto: CEV

Norges Volleyballforbund melder i dag at landslaget for seniorkvinnene har fått ny hovedtrener. Som kjent gikk den forrige treneren, Matt van Wezel, over i stillingen som sportsjef, og han ønsket da ikke å fortsette arbeidet som trener. Stillingen har vært utlyst, og den nye treneren er nå funnet.

Det blir en landsmann av Matt som heter Eelco Beijl. Han er 36 år og har i flere år vært ansatt i det nedelandske forbundet som trener eller assistenttrener i kvinnelandslagene, både de eldre og de yngre. Parallelt med de norske seniorene skal han også trene det tyske bundesligalaget Ladies in Black Aachen, der blant andre Emile Olimstad har spilt denne sesongen.

Du kan lese et intervju Matt van Wezel har men Eelco Beijl på NVBFs sider her.

Legg igjen en kommentar