Publiserte artikler

Kalenderendringer

Det internasjonale volleyballforbundet, FIVB, har foretatt flere endringer i de internasjonale kalenderne på bakgrunn av koronasituasjonen. Endringene innebærer at flere konkurranser har blitt avlyst eller utsatt. I sandvolleyball har de store turneringene i Moskva og Roma blitt avlyst, mens en-stjerners turneringer i Brasil, Indonesia og Hellas er blitt utsatt. Den fem-stjernes turneringen i Roma tar en sikte på å gjenoppta i 2021.

FIVB melder også at selv om OL i Tokyo er utsatt til 2021, vil ikke antall lag som må kvalifisere seg bli endret.

I volleyball er VNL som kjent i første omgang utsatt. FIVB melder nå om at turneringene som skal kvalifisere lag til neste års VNL, Challenger Cup, blir utsatt på ubestemt tid. Turneringene skulle gått i Portugal og Kroatia 24.-28. juni. På andre nettsteder blir det ellers spekulert i at VNL i 2020 ikke blir arrangert i det hele tatt.

Ellers er det klart at en turnering i snøvolleyball som skulle gått i Argentina 20.-23. august, blir avlyst.

Les melding fra FIVB her.

Legg igjen en kommentar