Publiserte artikler

Majors avlyst

De fleste har nok fått med seg at OL i Tokyo er utsatt til 2021. Nå kommer også meldingen om at to av de mest prestisjefylte turneringene i sandvolleyball, to turneringer av fem-stjerners-kvalitet, Majorturneringer, er avlyst. Det er turneringene i Wien og Hamburg som er avlyst på grunn av koronaviruset. Turneringene skulle ha gått henholdsvis 12.-16. og 19.-23. august.

Majorturneringen som er satt opp i Gstaad 7.-12. juli er også usikker, ettersom Beach Majors Company, BMC, hr meldt at de ikke lenger vil være medarrangør. Det er BMC som står bak Majorturneringene i Wien og Hamburg. Meldingen fra FIVB kan du lese her, og fra BMC kan du lese her.

Det er klart at med utsettingen av OL, må nye kvalifiseringsregler iverksettes. Vi regner med at FIVB kommer tilbake med dette.

Legg igjen en kommentar