Publiserte artikler

Ngapeth koronasmittet

Earvin Ngapeth. Foto: Ngapeths Instagram-konto

Så har meldingen om at en verdensberømt volleyballspiller har blitt smittet av koronaviruset kommet. Det er flere nettsteder som melder dette. Franskmannen Earvin Ngapeth spiller for Zenit Kazan i Russland. Etter den regulære sesongen i Russland, ble laget gitt fri noen dager. Ngapeth dro da til Frankrike. Han kom tilbake til Russland med nattfly. Om morgenen kjente han tegn på forkjølelse og kontaktet klubblegen. Legen ba ham ikke komme nær andre, spesialambulanse ble rekvirert, og han ble kjørt til infeksjonssykehuset. Der ble det konstatert at han var smittet av koronaviruset.

Fra sykehuset meldes at Ngapeths tilstand er tilfredsstillende. Han føler seg bra og blir trolig utskrevet 26. mars. Ngapeth har bekreftet nyheten på Instagram-kontoen sin.

Legg igjen en kommentar