Publiserte artikler

CEV utsetter kvalifisering

Ill.: CEV

Tre norske landslag i de yngre årsklassene skulle spilt kvalifisering til EM i månedsskiftet april/mai. Det gjelder guttene i U18, som skulle vært i Bulgaria, jentene i U19, som har sin kvalifiseringspulje i Finland, og guttene i U20, der turneringen skulle gått i Hellas.

Det europeiske fobundet CEV har imidlertid vedtatt at på grunn av korona-pandemien, skal all kvalifisering til disse mesterskapene utsettes, se melding fra CEV her.

I tillegg til disse kvalifiseringene, er også europacupene utsatt, det samme gjelder European League, og det gjelder Continental Cup i sandvolleyball, der norske lag har mulighet til å komme nærmere en ekstra plass i OL. Norge skulle deltatt med to kvinnelag i den andre runden i Østerrike, mennene med to lag i Spania.

Legg igjen en kommentar