Publiserte artikler

Volleyballverden på vent

Volleyballen ligger i ro. Foto: Conny Kurth

Som følge av koronaviruset har flere og flere land avbrutt sesongen. De fleste har utsatt serien og venter for å se om det blir bedring i utbruddet, men i noen land er det helt stopp. Det gjelder for eksempel i Japan, der det ikke blir sluttspill, men der de foreløpig har utsatt cupen.

I Tyskland er det full stopp, og selv om ikke alle seriekamper er spilt, vil de ikke bli tatt opp, og det vil heller ikke bli spilt sluttspill.

Nettsiden til Worldof Volley har en oversikt over situasjonen i de viktigste volleyballnasjonene, du kan se den her.

Vi nevner ellers at i Sverige er det ennå ikke full stopp. De er i gang med sluttspillet, og om dette skal fortsette, blir avgjort i dag.

Når det gjelder den internasjonale sandvolleyballen, har ikke FIVB kommet med noen meldinger, og to turneringer i World Tour pågår fortsatt. Det gjelder turneringene i Qatar og i Malaysia. Neste uke er det planlagt en turnering i Australia med David Cox som teknisk delegert og Mathias Berntsen og Hendrik Nikolai Mol som deltakere. Vi får avvente situasjonen her.

Legg igjen en kommentar