Publiserte artikler

Utslått på Langkawi

Hendrik Mol ser litt tvilende ut i Doha. Foto: FIVB

Stian Opsahl og Jonas Tomter har spilt kvalifisering i World Tour-turneringen med en stjerne på Langkawi i Malaysia. Førsterundekampen endte med seier 2-1 (23-21, 18-21, 15-9) mot det tsjekkiske laget Pavoucek-Gala. I neste runde ble imidlertid svenskene Martin Johansson og Alexander Annerstedt for sterke og vant 2-0 (23-21, 21-17). Dermed er turneringen over for de to norske før hovedrunden, som starter kommende natt. Se resultatene her.

Heller ikke Mathias Berntsen og Hendrik Nikolai Mol kom seg inn i hovedrunden i den pågående fire-stjernersturneringen i Doha i Qatar. Laget med Bouter og Penninga fra Nederland ble for sterke i kvalifiseringskampen og vant 2-0 (21-12, 21-12) etter en heller middelmådig norsk innsats. Resultatene i Doha ser du her.

Laget med Berntsen og Mol har planlagt deltakelse i turneringer i Australia og Mexico. Vi får se om koronaviruset vil påvirke disse turneringene.

Legg igjen en kommentar