Publiserte artikler

Koronoviruset stopper norsk volleyball

Uønsket: Covid-19. Ill.: CDC

I Italia sitter de profesjonelle volleyballspillerne hjemme og venter etter at italienske myndigheter har forbudt all aktivitet som ikke er tvingende nødvendig. I flere land spilles kamper for tomme tribuner. Det europeiske forbundet har utsatt flere europacupkamper. I Danmark er det meste av volleyballaktivitet suspendert ut mars. Først var det meningen at sluttspillet skulle gå i en forkortet versjon, men nå er dette også utsatt for å se om det kan gå i april. I Sverige går sluttspillet foreløpig som normalt, med unntak av at antall tilskuere er begrenset til 500.

I går kom også meldingen fra NVBF om at all konkurranseaktivitet stanses ut mars måned. Det betyr at mesterskapene i klassene U15 og U17 avlyses. Likeledes påvirkes sluttspillet og kvalifiseringene om opp- og nedrykk. Hva som skjer med sluttspillet avgjøres senere. Les meldingen fra NVBF her.

Om også treninger skal utgå, vil nok bli et tema for myndigheter og forbund senere.

Legg igjen en kommentar