Publiserte artikler

Nytt besøk i Malaysia

Jonas Tomter i aksjon i Langkawi i fjor. Foto: FIVB

I fjor deltok tre norske lag i en turnering i Malaysia. I år har to av spillerne som deltok da, tatt turen tilbake til samme sted, øygruppen Langkawi utenfor kysten nord i Malaysia, ikke langt fra Thailand. De to som danner lag i år er Stian Opsahl og Jonas Tomter.

Turneringen de skal delta i, er en en-stjerners World Tour, der seksten lag spiller modifisert puljespill etterfulgt av singel eliminasjon i hovedrunden. Fire av lagene kommer inn i hovedrunden gjennom to runder med kvalifisering, og de to norske må ta den veien om de skal få videre spill.

Første kamp for Opsahl-Tomter går kl. 2:50 kommende natt norsk tid, og motstandere er Pavoucek-Gala fra Tsjekkia. Du finner resultatene her.

Legg igjen en kommentar