Publiserte artikler

Europacupkluss

Koronaviruset skaper problemer også i den internasjonale volleyballen, spesielt der italienske lag er involvert. Denne uken er satt av til de avgjørende kvartfinalekampene i Champions League for både kvinner og menn. På grunn av de vedvarende virusplagene, har CEV i samarbeid med flere lag, tatt avgjørelse om sluttresultat uten at kampene spilles. Og med velvillig bistand fra den slovenske klubben OK Nova KBM Branik Maribor, skal hele seks kamper spilles i Maribor.

De seks kampene som skal spilles i Maribor, gjelder oppgjør der første kamp måtte utsettes fra forrige uke. For mennenes Champions League gjelder det oppgjøret mellom Itas Trentino og Jastrzebski Wegiel. Disse lagene skal møtes 13. og 14. mars. Hos kvinnene skal oppgjørene Fenerbahce Opet Istanbul-Igor Gorgonzola Novara og Savino Del Bene Scandicci-Eczcacibasi VitrA Istanbul spilles 18. og 19. mars.

I tillegg er lagene A. Carraro Imoco Conegliano og Allianz MTV Stuttgart i samråd med CEV blitt enige om å la resultatet fra kampen i Stuttgart forrige uke (3-0 til Conegliano) bli stående som sluttresultat. Og Rune Fasteland og Knack Roeselare får ikke mulighet til å gå til semifinale. Roeselare har søkt om at resultatet i seieren 3-0 til Cucine Lube Civitanova i Roeselare blir stående, og både CEV og Civitanova har akseptert dette. Kampen skulle i utgangspunktet gått uten publikum, men det belgiske laget ville måttet gå i karantene ved hjemkomsten, og dette ønsket de å unnga.

Fakel Novy Urengoy har tilsvarende problem. De skulle møtt Sir Sicoma Monini Perugia i Italia i dag, men er redd for karantene ved hjemkomsten. Foreløpicg har CEV utsatt kampen på ubestemt tid.

Hos mennene gjenstår da kampen Zaksa Kedzierzyn-Kozle mot Kuzbass Kemerovo, som skal spilles uten publikum i morgen. Den første kampen ga seier 3-2 til Zaksa. Og kvinnekampen mellom VakifBank Istanbul og Dynamo Moskva spilles torsdag.

De kampene som går, streames hos EuroVolleyTV her. Og kvinnenes resultater kommer her, mennenes her. Les ellers meldingen fra CEV her.

Legg igjen en kommentar