Publiserte artikler

Sandalvoret starter

Etter at den internasjonale sandvolleyballsesongen så langt i vinter har inneholdt en- og to-stjerners turneringer, og den oppsatte tre-stjerners i Iran dessuten ble utsatt, er det nå klart for den første fire-stjerners. Den skal gå i Qatars hovedstad Doha og er bare for menn.

Vårt fremste lag med Anders Berntsen Mol og Christian Sandlie Sørum er ikke fullt restituert etter skadeplager, men de nest beste, Mathias Berntsen og Hendrik Nikolai Mol, starter med kvalifisering i dag kl. 11:00 norsk tid. Motstandere er Bouter-Penninger fra Nederland. Turneringens hjemmeside finner du her. Kampene i Doha streames, du finner dem her.

Det er bare 16 lag klare for kvalifisering, så dersom Berntsen-Mol vinner sin kamp mot nederlenderne, venter modifisert puljespill i morgen. Med tap er de ute.

Berntsen-Mol står foran omfattende reisevirksomhet. Etter Doha drar de til en tre-stjerners turnering i Australia, før de drar videre til Cancun i Mexico, der en ny turnering med fire stjerner venter. Turneringen i Cancun blir Mol-Sørums sesongstart.

Legg igjen en kommentar