Publiserte artikler

NM U19

I morgen starter norgesmesterskapet for spillere født 2001 og senere. Mesterskapet avvikles i to haller i Kristiansand, Gimlehallen og Badmintonsenteret, med Kristiansand Sandvolleyballklubb som arrangør. De siste årene har landsfinalen i norgesmesterskapet for denne aldersgruppen blitt spilt med 16 lag i hver klasse. I år er maksimalt antall utvidet til 24, og i jenteklassen er puljene fulltegnet, mens det hos guttene starter 22 lag.

Det går derfor mot tre aktive volleyballdager i Kristiansand. Åpningsseremonien foregår kl. 9:00 i morgen, og de første kampene starter i Gimlehallen kl. 10:00, i Badmintonsenteret kl. 10:15. Jentefinalen spilles søndag kl. 13:30, guttefinalen kl. 15:00, begge i Gimlehallen.

Mesterskapets hjemmeside er her, kampoppsettet her.

Legg igjen en kommentar