Publiserte artikler

Koronavirus gir avviklingsproblemer

Går Emilie Olimstad og Aachen til semifinale? Foto: CEV

Denne uken skulle det vært spilt kamper i alle europacupene. På grunn av utbruddet av koronaviruset i Nord-Italia, har imidlertid flere kamper med italienske lag blitt utsatt. I Champions League er de første kampene i kvartfinalene terminfestet til i dag, onsdag eller torsdag, både for kvinnene og mennene. Men to kamper mellom tyrkiske og italienske lag i kvinneklassen er blitt utsatt på ubestemt tid. De to andre kampene i klassen går som oppsatt, se her for resultater. Kampene vises som vanlig på EuroVolleyTV, sjekk her.

Hos mennene har ikke CEV utsatt noen kamper, men det polske laget Jastrzebski Wegiel har gitt beskjed om at de ikke kommer til å reise til Trentino. De har tilbudt seg å spille kampen i Polen eller på nøytral grunn i Østerrike, men dette har verken motstanderne eller CEV gått med på siden Trentino ikke er i et at de utsatte områdene i Italia. Så Wegiel må regne med tap 0-3. Trentino spilte forøvrig ligakamp hjemme mot Sora i går. Vi kan ellers nevne at den gjenværende norske spilleren i Champions League, Rune Fasteland i Knack Roeselare, spiller hjemme mot Cucine Lube Civitanova i morgen. Se oppsettet og resultatene hos mennene i Champions League her.

I CEV-cupen og Challenge Cup skal egentlig kvartfinalene avgjøres denne uken. Men i CEV-cupen for menn har kampen mellom Leo Shoes Modena og GFC Ajaccio fra Frankrike blitt utsatt på ubestemt tid på grunn av viruset. Det samme er tilfelle for kvinnekampen mellom Unet e-work Busto Arsizio og Dynamo Kazan. Resultatene hos mennene ser du her, hos kvinnene her.

I Challenge Cup for menn vil begge kampene mellom Allianz Powervolley Milano og Saaremaa VC bli spilt i Estland i morgen og torsdag. I kvinneklassen går kampene som oppsatt. Der merker vi oss at Emilie Olimstad og laget hennes, Ladies in Black Aachen, må ta tre poeng i kampen mot franske Beziers VB om de skal få mulighet til semifinale via et golden set. Kampen går i morgen i Frankrike. Oppsett og resultater for kvinnene er her, for mennene her.

Vi nevner også at det japanske volleyballforbundet har avlyst keiserens og keiserinnens cup, planlagt til 25.-29. mars, på grunn av koronaviruset.

Og både i Kina og Sør-Korea er ligakamper utsatt.

Kommentarer (1)